Upplands Dreverklubb kommer att befinna sig på Swedish Game Fair-Skokloster

UDK kommer att vara på plats i dagarna 3-26/5, 27/5, 28/5 . Vi har fått monter nr 38 som det ser ut i dag. Vi kommer att befinna oss med full styrka med lite aktiviteter som ex: Frågesport med fina priser. Kom och hälsa på.

Välkomna till Skokloster – ny plats för Swedish Game Fair

Ända sedan 2002 har Swedish Game Fair varit det givna mässalternativet för alla som gillar jakt, fiske, hund, skytte och outdoor. Under resans gång har natursköna Tullgarns Slott varit som ett andra hem för oss och våra besökare, men när vi åter slår upp portarna 26–28 maj 2022 så gör vi det i ny slottsmiljö, nämligen på Skokloster slott, en pärla vid Mälaren som betraktas som ett av Europas främsta barockslott.

Skokloster ligger mitt i Sveriges mässkluster och både Kista, det nya mässområdet Scandinavian XPO och Arlanda finns inom 30 minuter. Det är ett område med stor potential som kan nyttjas för att kunna utveckla mässan ytterligare. Större användbara ytor, närheten till alla aktiviteter, mer bryggor och framför allt ett mycket större skjutfält ska göra mässan till en stor folkfest – och än mer attraktiv, både för utställare och besökare.